Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Krögaren som gjorde coronakonkurs i Ängelholm öppnar nu på nytt i Helsingborg

Hans livsverk, restaurang Sikrot i Ängelholm, gick i kras för knappt ett år sedan. Men nu satsar krögaren Magnus Sikrot på nytt i Helsingborg.

Grytan har rejält tilltagna lokaler och Magnus Sikrot ser fram emot att öppna verksamheten i månadsskiftet februari-mars. ”Här finns gott om väggar och jag tänker bjuda in lokala konstnärer som vill hänga sina verk här”, tillägger han.Bild: Britt-Mari Olsson
Under fyra års tid drev Magnus Sikrot egna krogen Sikrot i Ängelholm. En gourmetrestaurang som även gjorde sig känd för musik- och kulturevenemang.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen