Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Landskrona BoIS ser ut som ett färdigt lag”

Hur ska BoIS kuppa sig framåt i cupen? Vilken spelare har bäst målsnitt? Varför behöver klubben lyckas med damsatsningen? Här är ett nytt avsnitt av Landskrona BoIS-podden.

Men först i veckans avsnitt av Landskrona BoIS-podden blir det en djupanalys av BoIS imponerande insats borta mot allsvenska Kalmar.
Erik Pärsson gjorde sitt första mål för säsongen, och hans ersättare i den andra halvleken Robin Hofsö sitt tredje. HD:s Eric Persson har räknat fram ett målsnitt på BoIS olika vapen framåt. Vem har störst målgaranti om man tittar historiskt fram till nu?
Matchen mot Kalmar var också ett genrep inför tävlingssäsongen 2021 som för BoIS del börjar hemma mot Östersund i svenska cupen på söndag. BoIS grupp, där också Mjällby och Akropolis ingår, diskuteras.
Ett annat ämne är den damsatsning som BoIS nu gör. Eric Persson har gjort en intervju med damlagstränaren Richard Persson som vill se en flickakademi lika stor som pojkakademin.
Välkomna att lyssna.
Gå till toppen