Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dagens viktigaste nyheter

Det här har hänt idag.

Skåne

Ny larmrapport: Skånes kommuner illa förberedda för framtida effektbrist

Skånes kommuner är illa förberedda för framtida perioder med akut effektbrist. Enligt en rapport från konsultbolaget WSP skjuter kommunerna över allt för mycket ansvar till elnätsbolagen.
Läs också Ny larmrapport: Skånes kommuner illa förberedda för framtida effektbrist
Örkelljunga

En gripen efter fritagning från behandlingshemmet Ljungaskog

Två flickor har fritagits från behandlingshemmet Ljungaskog under morgonen. Efter en stor polisinsats med bland annat helikopter har flickorna hittats och en person frihetsberövats.
Läs också Stor polisinsats efter fritagning på Ljungaskog
Näringsliv

Flygkris drabbar Köpenhamn

Köpenhamns flygplats står nästintill stilla och runt 6 000 människor har tvingats lämna Danmarks största arbetsplats. Det har bidragit till att den danska huvudstaden drabbats klart värre av pandemin än resten av landet.
Läs också Flygkris drabbar Köpenhamn
Landskrona

Så agerar BoIS efter påstådda rasistattacken

Landskrona BoIS tar den påstådda rasistattacken vid söndagens match mellan BoIS och Östersund på största allvar. Men från klubbens håll undrar man om om den verkligen ägt rum, och får stöd av supporterpolisen.
Läs också Så agerar BoIS efter påstådda rasistattacken
Läs också BoIS-mittfältaren tog ställning i kaoset: ”Inte okej någonstans”
Dygnet Runt

Gastro sålt – Kol & Cocktails ägare öppnar nytt krogkoncept i lokalen

En av Helsingborgs mest välkända krogar, Gastro, har sålts. I lokalen på Järnvägsgatan kommer ägarna bakom en annan välkänd Helsingborgskrog att ta över. Med ett nytt koncept.
Gå till toppen