Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HIF-podden: Därför kommer Gauthiod i rätt läge för HIF

Kontraktsförlängningar, nya spelare, svenska cupen, Andreas Granqvist – och en tidig spaning om hur HIF kommer stå sig i superettan. Här är veckans avsnitt av HIF-podden.

Viktor Lundberg och Wilhelm Loeper har kommit in i HIF, Anders Lindegaard och Casper Widell har förlängt kontrakten. Victor Göransson och Emil Hellman har fått A-lagskontrakt. Truppläget analyseras.
Det är i mångt och mycket den spelande sportchefen Andreas Granqvist som är truppkonstruktören, men kan han vara både sportchef och spelare i HIF? Frågan tas upp och försöker besvaras.
På söndag börjar tävlingssäsongen för HIF, och det med bortamatch mot Gauthiod. Hur långt har HIF kommit i sina förberedelser? Försvarsmässigt har det varit stabilt, men anfallsspelet har inte burit frukt. Kanske lossnar det mot Gauthiod?
I slutet ger sig Marjan Svab sig på en mycket tidig spaning och funderar kring hur väl HIF står sig i superettan – blir sejouren ettårig?
Välkomna att lyssna.
Gå till toppen