Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bråk om skuld ledde till tre trasiga tänder i Höganäs

En 22-åring från Höganäs ville ha tillbaka sina hörlurar från en 20-åring som tagit dem i pant för en skuld. Nu åtalas han för misshandel.

Den 14 april förra året hamnade en 22-åring och en 20-åring i bråk med varandra. Den äldre av dem hade några dagar innan skickat hotfulla sms till den yngre. 20-åringen hade nämligen hans hörlurar.
Bakgrunden till det var att 22-åringen tidigare köpt en luftpistol av den andra och inte betalat. Dessutom hävdar 20-åringen att han lånat ut pengar till honom så han behöll hörlurarna som en pant.
22-åringen kom på besök och redan direkt blev det tråkig stämning. 20-åringen blev utdragen och fick ett knytnävsslag över munnen.
Det ledde till att tre tänder skadades.
I polisförhör har 22-åringen erkänt. Men han säger att han slog 20-åringen för att han var otrevlig. Någon skuld påstår han sig inte ha till offret.
Vad gäller de hotfulla sms:en säger han att de är fejkade och han såg inte heller några skador på 20-åringen.
En närstående har dock vittnat om att hon såg de avslagna tänderna. Killen har nämligen inte varit hos tandläkare efter händelsen.
22-åringen har åtalats för misshandel och så småningom väntar rättegång mot honom vid Helsingborgs tingsrätt.
Gå till toppen