Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ovälkomna besök i Nyhamnsläge utreds av polisen

I helgen har en kvinna i 65-årsåldern haft besök i sin trädgård vid fyra olika tillfällen. Nu misstänks en man i 55-årsåldern för hemfridsbrott och skadegörelse.

Vid 10-tiden på lördagsmorgonen upptäckte en kvinna i Nyhamnsläge att någon varit inne på tomten under natten. Inget särskilt hände vid detta tillfälle och polisen rubricerar det hela som ofredande.
Natten mellan lördag och söndag var det dags igen. Då gick någon in i trädgården och flyttade bland annat på dörrmattor och en trästock.
Vid 13-tiden på söndagen fick kvinnan syn på en misstänkt gärningsman. Då befann sig en man i 65-årsåldern i trädgården och bände loss ett marmorblock.
Ett par timmar senare, klockan 16.30, var det dags igen. Återigen dök samme man upp och bände loss ytterligare ett marmorblock.
Mannen är nu misstänkt för skadegörelse, ofredande och hemfridsbrott, men har inte gripits av polisen. Vad som ligger bakom de ovälkomna besöken framgår inte av polisanmälningarna.
Gå till toppen