Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Idrottsforum startas för att främja lokal idrottsutveckling

Kultur- och utvecklingsnämnden vill förbättra kontakten med idrottsföreningarna och har beslutat att inrätta ett "Idrottsforum" där föreningar, politiker och tjänstemän möts för att diskutera och påverka idrottens utveckling i Laholms kommun. Ordföranden Ove Bengtsson (C) lämnar en liten passus och förklarar att uppstarten kan ske först när pandemin klingat av.

Den lokala idrottens förutsättningar och utvecklingsmöjligheter ska förbättras genom dialog mellan föreningslivet och Laholms kommuns politiker och tjänstemän. Kun-ordföranden Ove Bengtsson (C) hoppas mycket på idén med ett Idrottsforum.Bild: LT Arkiv/Peo Persson
Grundskole- och gymnasieelever kan göra sin röst hörd i Laholms kommun genom Ungdomsforum. Pensionärsföreningar och handikappföreningar kan nyttja möjligheten att utföra lobbyverksamhet genom Pensionärsrådet och Funktionsrättsrådet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen