Annons

Annons

Lämnar HIF:s U19-lag – klar för Eskilsminne

Fotboll: Division 2

Eskilsminne får förstärkning av backen Danijal Omanovic

Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON

Annons

Eskilsminne, som i höstas åkte ur Ettan, fortsätter att hämta spelare med HIF-anknytning. Nu har 19-årige Danijal Omanovic skrivit på. Backen har alltid spelat i HIF och ansluter från klubbens U19-lag.

För Eskilsminnes webbplats berättar Danijal Omanovic att han nyligen provtränade med anrika Åtvidaberg.

– Jag har känt mig välkommen i gänget direkt från första början, säger han till Eskilsminnes webbplats.

– Dessutom känns det roligt att gå till en klubb med en klar målsättning och strategi att ta sig tillbaka till division 1. Jag vill definitivt vara med och kunna bidra till denna resa.

Med Torn har Adham El Youssef mött både Landskrona BoIS och HIF under försäsongen. I HIF gjorde han en tävlingsmatch för A-laget genom ett kort inhopp i Svenska cupen 2019. Han har även suttit på bänken i allsvenskan.

Bild: MATHILDA AHLBERG

Offensive mittfältaren Adham El Youssef, även han från HIF:s U19-trupp, har också bekantat sig med Eskilsminne men är klar för Torn i Ettan. Flera överåriga juniorer har lämnat HIF under vintern. Exempelvis har Lukas Wennerberg hamnat i Eslöv, Karl Holmer vänt hem till Kristianstad och Othmane Salama anslutit till Ängelholm.

Annons

Annons

Sedan tidigare har Eskilsminne gjort klart med Andreas Quist Svensson, också från HIF:s U19-lag, Niklas Jönsson och Lucas Ohlander. Martin Falck har blivit uppflyttad från egna leden och Patrik Ingelsten har tagit över som tränare.

Annons

Annons

Annons

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy