Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Måltavlan undkom när det sköts vilt på mack i Stockholm

Mord, kidnappningar av kända rapartister och grova vapenbrott. Flera stora utredningar med kopplingar till kriminella nätverk i Stockholm närmar sig sina rättsliga prövningar. På tur står rättegången om en dödsskjutning vid en bensinmack i Stockholm.

Den huvudmisstänkte (längst fram i vit tröja) fångades på övervakningskamera i Vårby innan skjutningen på bensinmacken vid Kungens kurva.Bild: Polisens förundersökningsprotokoll
Kvinnan är precis på väg att sätta sig i bilen som kommit för att hämta upp henne på bensinmacken vid Kungens kurva i södra Stockholm när det första skottet av många avfyras. Hon träffas i benet, ryggslutet och huvudet, men överlever. Det gör inte en av de två männen som färdats i bilen – han dör efter att ha skjutits med nio skott varav flera i huvudet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen