Annons

Annons

Annons

Röglepodden

Röglepodden: Sista nyckeln Rögle måste hitta

Nollorna, Leon Bristedt och debatten om stängd liga som blossat upp igen – där har ni några av ämnena i veckans avsnitt av Röglepodden.

Text

Inbäddat innehåll

Efter tre raka segrar och två raka hållna nollor av Christoffer Rifalk blev det magplask storlek större av Rögle under de första minuterna mot Färjestad och man blev till slut själva nollade. Vad hände?

Annons

Annons

Och har Christoffer Rifalk i det stora hela tystat eventuella tvivlare nu om att Rögle har vad som krävs på målvaktsfronten för att kunna gå hela vägen?

På en nästan klargrön Rögle-himmel finns ett orosmoln – hinner viktige forwarden Leon Bristedt återhämta sig så pass mycket att han göra sig själv riktig rättvisa i det kommande slutspelet? Han vilade mot Färjestad, men väntas vara tillbaka mot Örebro.

Leon Bristedt jobbar sig tillbaka från covid-19, och under onsdagen bekräftade också backen Niklas Hansson för HD att han varit smittad. Det är fler lag som är drabbade i detta nu och än en gång har debatten om en stängd liga blossat upp. Röglepoddarna ger sina synpunkter.

Det senaste från laget delges, och så besvaras lyssnarfrågor. En av dem handlar om vad som gör ett lag slutspelsmässigt och vad är det för skillnad på slutspelshockey och grundseriehockey. En annan är om Rögle har blivit ett nytt Luleå?

Till sist, en spann löv eller en semla? Vad skulle du välja? Vad väljer Linus Ahlin? Missa inte detta historiska ögonblick i Röglepodden...

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan