Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Matchen mot Akropolis viktigare än man kan tro

Förlusterna i svenska cupen, den kommande matchen mot Akropolis och förberedelserna inför comebacken i superettan – det är innehållet i veckans avsnitt av Landskrona BoIS-podden.

Efter två 0–3-förluster i svenska cupen har Landskrona BoIS inte längre någon chans att ta sig vidare från sin grupp. Vad säger resultaten egentligen om laget? Om man kan dra några slutsatser – vilka är i så fall dessa? Är det några spelare som närmat sig en startelva och andra som kommit längre ifrån? Famlar tränarduon Billy Magnusson och Max Mölder i jakten på den rätta uppställningen eller är de fortfarande i fasen att testa spelare och olika kombinationer? Frågorna är flera när Landskrona BoIS-podden söker svaren och Eric Persson har bland annat gått tillbaka i tiden och redogör för när BoIS senast hade en resultatmässigt svag period.
En match återstår i svenska cupen, och den är mot seriekonkurrenten i superettan, Akropolis. Betydelselös rent poängmässigt, men faktiskt en viktigare match än man kan tro för BoIS i sina förberedelser till comebacken i superettan.
Välkomna att lyssna på det senaste avsnittet av Landskrona BoIS-podden.
Gå till toppen