Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lennarth Cronsell: Svar på kritiken: ”Pumphuset mår bra!”

Konstföreningarnas utmaningar allt större. Lennart Cronsell försvarar utställningsprofilen på Pumphusets konsthall. Och ges svar av Johanna Gredfors Ottesen.

Hur ska konstföreningar både bjuda in brett – och kvalitativt? Är det en gordisk knut? Lennarth Cronsell och Borstahusens konstförening svarar på kritiken från Linda Fagerström och Johanna Gredfors Ottesen.Bild: Sven-Erik Svensson
Det här är en kulturartikel. Analys och värderingar är skribentens egna.
Som svar på kritiken som Linda Fagerström (13/6 2020) och senast Johanna Gredfors Ottesen (24/2) riktar mot vår verksamhet, vill vi i Borstahusens konstförening mena att kulturhuset Pumphuset mår bra! I konsthallen pågår en hyllad utställning med Colin Frasers verk målade med äggtempera och i gästboken dominerar ”överväldigande och välgjort”. Museet visar samtidigt en ny presentation av den lokala Borstahushistorien.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen