Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HIF-podden: Så färdigt är HIF som lag

HIF:s truppbygge, Andreas Granqvists landslagscomeback och en debatt om VAR är huvudämnena i veckans avsnitt.

HIF har hunnit spela två träningsmatcher sedan vi senast spelade in podden. 2–2 mot Mjällby och 0–0 mot Halmstad snackas ner av Marjan Svab, Sebastian Rönström och Mattias Hjälm.
Superettanpremiären är bara tre veckor bort. Vi går igenom var HIF står för tillfället. Är truppbygget klart? Och hur oroligt bör laget vara över den bristfälliga målproduktionen?
HIF:s spelande sportchef Andreas Granqvist är, liksom Zlatan Ibrahimovic, tillbaka i landslaget. Har Janne Andersson fattat rätt beslut och hur stora är lagkaptenens möjligheter att komma med i EM-truppen? Vi lyfter också fram fler spelare med HIF-anknytning som kan komma att dyka upp under sommarens slutspel.
Slutligen diskuterar vi huruvida vi tycker VAR (Video Assistent Referee) ska införas i svensk elitfotboll. Detta med anledning av motionen som röstades igenom på HIF:s årsmöte förra veckan. Här är inte poddarna helt överens med varandra.
Gå till toppen