Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

En husdröm byggd på återbruk i gamla Ljungsgårds småskola

Med en begränsad budget, oerhörd kreativitet och uthållighet gick det vägen. Elin Mathiasson och Casper Radermacher har fått sitt drömhus och den förfallna småskolan i Billesholm ett nytt liv. Något som även uppmärksammats i tv-programmet Husdrömmar.

Paret Elin Mathiasson och Casper Radermacher har varit med i tv-programmet Husdrömmar med sitt renoveringsprojekt, en gammal skola i Billesholm.Bild: Anders Malmberg
Det var inte vilket husköp som helst som paret Elin Mathiasson och Casper Radermacher hade avslutat när de stod med nycklarna i handen till Ljungsgårds småskola. Efter budgivning blev den öde och förfallna gamla skolan i Billesholm deras i september 2018 för 1,4 miljoner kronor. Priset blev lite högre än vad de hade tänkt sig men så hade huset också allt de hade letat efter.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen