Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Två frågetecken som måste bli utropstecken

Efter några käftsmällar under försäsongen – har BoIS en plan B? Det är ett av ämnena i veckans avsnitt av Landskrona BoIS-podden.

Landskrona BoIS har spelat tre träningsmatcher sedan vi senast poddade. Vi avhandlar mötena med Halmstad, Lund och IFK Göteborg, där BoIS åkte på sin största förlust med Billy Magnusson vid rodret.
Laget har ställts mot tufft allsvenskt motstånd under försäsongen och åkt på några käftsmällar. Vi ställer oss frågan: finns en plan B i de fall den grundmurade spelidén inte blir framgångsrik i superettan? Och hur ser i så fall den planen ut?
Eric Persson har identifierat två nyckelpositioner för BoIS inför återkomsten. Två frågetecken som måste bli till utropstecken för att det här ska bli en lyckad säsong.
Det blir dessutom en stor och bitvis livlig diskussion om spelschemat på försäsongen. Har BoIS gjort rätt som matchat mot så många allsvenska lag? Och behövs verkligen träningsmatcher mot lag från lägre divisioner?
På slutet försöker vi också bena ut vem av Sumar Almadjed och Måns Ekvall som ligger närmast en startplats på mittfältet.
Gå till toppen