Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Instruktörer och virtuella klasser ska hålla Borstahusborna i form – nu öppnar nytt gym

Det var ett intensivt putsade av träningsmaskiner på lördagsförmiddagen. Ballonger vid ingångarna visade var många Borstahusbor kan hålla sig i trim framöver, men efter statsministerns uppmaning ”gå inte på gym” fick det bli en premiär i det lite mindre formatet.

Ulrika Andersson som är platsansvarig på STC:s nya gym i Borstahusen brinner för träning. Alla har nytta av styrka. På lördagsförmiddagen öppnade hon anläggningen.Bild: Anders Malmberg
Platschef Ulrika Andersson är ändå glad att kunna välkomna Borstahusborna till den 1 500 kvadratmeter stora träningshallen på andra våningen i samma hus som Coop. En pandemi hade träningsföretaget STC inte planerat, men nu är det som det är och man får anpassa sig efter det, resonerar hon. Även under pandemin kan 135 personer gymma samtidigt i anläggningen. Om medlemmarna vill är det inte heller omöjligt med utepass framöver, förklarar hon.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen