Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Holy Smoke öppnar på långfredagen – detta skulle de ha serverat Jesus

Lite folkligare och med bara fyra gäster i varje sällskap. Så tänker sig Holy Smoke säsongsstarten i år. Vi pratar kött, tillbehör och vad man skulle ha serverat Jesus och de tolv lärjungarna, om de dykt upp vid det rökiga etablissemanget på långfredagen.

Johan Fritzell på Holy Smoke tittar in i propantanken som byggts om till en smoker. Han har beställt en likadan till. En fullsatt dag går det stora mängder kött i BBQ-restaurangen.Bild: Anders Malmberg
– Det kan nog bli jinxigt att få folk att förstå att de måste sitta fyra och fyra vid borden. Men vad fasen. Det är bara att rätta in sig i ledet. Människor dör i den här pandemin. Vi är otroligt tacksamma att kunna öppna, säger Johan Fritzell, som driver BBQ-restaurangen Holy Smoke.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen