Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Allergi och spårbarhet i fokus när Landskronas restauranger granskats

Bristfällande kunskaper om allergener och otillräcklig hygien. Det är en del av de brister som upptäckts i samband med miljöförvaltningens livsmedelskontroller gjorda på restauranger runtom i Landskrona kommun.

Temperatur, spårbarhet, hygien och kunskap om allergener är några av de saker en livsmedelskontroll tittar på.Bild: Emil Langvad
Varje år genomför miljöförvaltningen livsmedelskontroller på restauranger i Landskrona kommun. Temperaturer, innehållsförteckningar och spårbarhet är några av de punkter som årligen hålls under uppsyn.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen