Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Clara Kronqvist rider på surfingvågen – startar kite- och SUP-verksamhet i Båstad

Intresset för havet och kitesurfing har tagit Clara Kronqvist från Spanien och Brasilien hela vägen till Australien. I sommar ska hon driva Kitekalle i Båstad, där hon erbjuder allt från kurser i vågsurfing till SUP-yoga och uthyrning.

Förra sommaren jobbade Clara Kronqvist på Kitekalle i Halmstad. Där fick hon en betydelsefull roll och stort ansvar. Det var även där idén att driva sitt egna Kitekalle väcktes.Bild: Julia Lindhult
När pandemin bröt ut lämnade hon Australien och flyttade hem till Sverige. Efter jobb på Kitekalle i Halmstad fick Clara Kronqvist idén att starta och driva sitt egna Kitekalle – i Båstad. Det kommer erbjudas kurser i våg- och kitesurfing, SUP-yoga och uthyrning av SUP (stand up paddle) både i Båstad och Torekov, samt SUP-äventyr i Laholm.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen