Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HD direktsänder HIF:s genrep på lördag

HD har gjort klart med ännu en HIF-match. På lördag livesänder vi genrepet mot Öster för våra prenumeranter.

Bild: MICHAEL ERICHSEN
HD har direktsänt flera av HIF:s träningsmatcher under försäsongen. Nu har vi säkrat rättigheterna till den sista: genrepet hemma mot superettankollegan Öster på lördag klockan 14.
– Det är glädjande och vi jobbar hela tiden för att bevaka HIF så nära vi bara kan. Nu har vi sänt ett antal matcher och vi ser att det finns ett stort intresse, säger HD:s chefredaktör Marcus Ekdahl. HIF är viktigt för oss, vår sportredaktion satsar mycket kraft på att bevaka lagets omstart i superettan.
Matchen ingår i ditt premiumabonnemang hos HD. Det tillkommer således inga extra kostnader för dig som på ett eller annat sätt är prenumerant hos oss.
– Vår ambition är hela tiden att förbättra och vässa erbjudandet till våra prenumeranter. Att kunna bjuda på ett HIF-genrep är ett led i det arbetet, säger Marcus Ekdahl.
Gå till toppen