Annons

Annons

Annons

Röglepodden

Nya spelregler inför Rögles slutspel

Walkover och kompisgängets fortsatta hockeyresa är två av ämnena i veckans avsnitt av Röglepodden.

Text

Inbäddat innehåll

Under onsdagen kom besked om att det införs walkover i händelse av att en utbredd smittspridning uppkommer i ett lag under slutspelet. Vad får det för konsekvenser och hur ser Röglepoddarna på det? Åsikterna går delvis ihop och delvis isär.

Annons

Annons

Regeringen följer också Folkhälsomyndighetens vädjan om att behålla nuvarande restriktioner längre än vad som var tänkt, vilket betyder att till att börja med åtminstone stora delar av slutspelet måste genomföras utan publik. Kanske kan ändå de kommande matchernas dignitet väga upp lite av att åskådarna inte får vara på plats och skapa stämning?

Linus Ahlin ger er det senaste i truppen, och har också gjort en intervju med Simon Ryfors.

Vi blickar lite bakåt och pratar om att Rögle vann sin sista match i grundserien i seriefinalen mot Växjö, och vi blickar lite framåt för att se vartåt det lutar med kvartsfinalmotstånd.

Ni lyssnare har bidragit med frågor som till exempel om Niklas Hansson blir kvar eller fortsätter karriären i Schweiz. Det öppnar upp en annan fråga, nämligen om nästan ett helt kompisgäng kan komma att försvinna till nästa säsong.

Det bjuds också på, som brukligt, en och annan spaning.

Välkomna att lyssna.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan