Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ferguson förlänger med Rögle: ”Stortrivs här”

Rögles sportchef Chris Abbott har förlängt ett kontrakt till, den här gången med centern Brady Ferguson.

Brady Ferguson.Bild: LUDVIG THUNMAN
I tisdags meddelade Rögle att målvakten Christoffer Rifalk förlänger sitt kontrakt till våren 2024. Under skärtorsdagen offentliggjordes nästa kontraktsförlängning. 26-årige Brady Ferguson, som hade kontrakt över nästa säsong, har signerat ett nytt avtal över de två kommande säsongerna.
– Det känns jättebra. Jag blev glad när Chris (Abbott, sportchefen) kom och ville prata förlängning. Både jag och min fru stortrivs här. Det är ett grymt lag och jag gillar att spela i den här ligan, förhoppningsvis får jag möjlighet att träffa våra fans under de kommande åren, säger Brady Ferguson till Rögles webbplats.
Brady Ferguson har mest agerat grovjobbande center i Rögles fjärdekedja. Där har amerikanen producerat 18 poäng (5 mål och 13 assister) på 52 matcher.
– Brady har under sin debutsäsong visat att han är en bra SHL-spelare, han har verktygen för att lyckas i SHL. Vi anser att Brady har en ännu större offensiv potential. Vi gillar Brady och ser fram emot att få jobba vidare tillsammans i några år till, säger Chris Abbott till Rögles webbplats.
Gå till toppen