Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bilist lämnade påkörd 13-åring: ”Jag är jättearg. Varför ringde de mig inte?”

När 13-åriga Rania Lakhdar blev påkörd frågade bilisten först om hon var okej. Men sedan körde han iväg. Kvar stod flickan, chockad och med en trasig cykel.
– Jag vill bara uppmana folk att ringa till föräldrarna, till polisen eller åtminstone ta registreringsnumret, säger pappan Abderrahman Lakhdar som är en av flera hundra som årligen anmäler smitningar i Helsingborg.

Abderrahman Lakhdars 13-åriga dotter Rania blev påkörd när hon cyklade på Södra Hunnetorpsvägen. Chauffören stannade och kollade till flickan, men lämnade inte sitt namn och nummer.Bild: Sven-Erik Svensson
En kväll i februari cyklade Abderrahman Lakhdars 13-åriga dotter Rania Lakhdar tillsammans med sin kompis. Mellan Adolfsberg och Eskilsminne skulle flickorna cykla över ett övergångsställe, när olyckan var framme. En bil körde på Rania Lakhdar, medan kompisen som cyklade strax före klarade sig.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen