Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Insändare: ”För att få svar från Höganäshem måste man gå via HD”

Bosse Svensson tycker till om höjda p-avgifter.

Jag mejlade Höganäshem den 17 mars om de höjda parkeringsavgifterna men har ännu ej fått något svar. Väldigt nonchalant.
Jag skrev bland annat: "Med anledning av er 150% höjning av parkeringsavgifter undrar jag vad det är för årliga kostnadsökningar för service, städning och underhåll ni hänvisar till. På våra parkeringsplatser sker verkligen inget underhåll. .. Vid snöfall skottas inte gången från fastigheterna ut till parkeringen inte heller gångbanan bakom bilarna...."
Vi har parkeringsplats på Hjalmars fält bakom ST1-macken. Här finns ca 30 platser på detta område. Vi har haft våra platser i 16 år och parkeringsområdet ser exakt likadant ut som när vi flyttade hit.
Här har inte lagts ut något som kan kallas service eller underhåll trots att dessa platser gett Höganäshem runt en halv miljon i parkeringsavgifter under åren.
Kanske kan jag nu få ett svar på vad det är för underhåll, städning och framförallt "SERVICE" som har ökat så!

Bosse Svensson

Gå till toppen