Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Linjedomaren bad Haaland om autograf

Efter Dortmunds 1–2-förlust mot Manchester City uppvaktades den norske stjärnan Erling Braut Haaland av en av de rumänska linjedomarna. I spelartunneln sågs han ta upp ett av sina gula eller röda kort och be Haaland om en autograf.

Dortmunds Erling Braut Haaland lämnar planen efter matchen mot Manchester City.Bild: Dave Thompson/AP/TT
– Man ska inte göra så som domare. Du kan vara en supporter men du kan inte göra det framför andra spelare, det ser inte bra ut, säger BT Sport-experten Owen Hargreaves, skriver BBC.
City-tränaren Pep Guardiola var inte lika upprörd.
– Han kanske är en supporter till Haaland. Kanske var det till hans son eller dotter. Jag har aldrig sett det tidigare, men domaren och linjedomarna gjorde ett bra jobb i matchen, säger han enligt BBC.
Det är inte bara fotbollsdomare i Champions League som är intresserade av Haalands namnteckning. I förra veckan var 20-åringens pappa Alf-Inge och agenten Mino Raiola i Barcelona och enligt spanska medier träffade de också Real Madrid. Det sägs också att duon ska besöka engelska klubbar för att stämma av intresset.
Gå till toppen