Annons

Annons

Annons

Röglepodden

Rögles historiska slutspel – här hör ni uppsnacket

Rögle mot Frölunda i kvartsfinal. Första matchen på lördag eftermiddag. Röglepodden ger er allt ni behöver inför det historiska slutspelet.

Text

Inbäddat innehåll

Röglepodden är ”försenad” med två dagar, men vi ville medvetet vänta in Rögles kvartsfinalmotståndare för att kunna ge er den bästa uppladdningen. Den blev klar på torsdagskvällen – Frölunda.

Annons

I veckans avsnitt:

Annons

– Daniel Rooths, Linus Ahlins och Mattias Hjälms tankar och känslor kring den stekheta drabbningen där först till fyra går till semifinal. De har mycket att förmedla vad gäller Rögles maskinmässiga styrka mot det svajiga, men slutspelserfarna och regerande mästarlaget, Frölunda. Hur hanterar till exempel tränarna Cam Abbott och Roger Rönnberg ett psykkrig?

– En intervju med Ted Brithén som ju vet hur det är att gå hela vägen till guld. Vilken form har han själv och hur är det att äntligen få spela slutspel med sin hjärte- och moderklubb Rögle?

– Samtal kring Daniel Rooths långa tidsdokument över Rögles nästan 10 000 dagar långa kvartsfinalfrånvaro. Det berörde många grönvita supportrar som hörde av sig på mejl.

– Linus Ahlin har det absolut senaste från Röglelägret med ett stort och oroande frågetecken – Dennis Everberg. Spelar, spelar inte? Om inte – hur länge är han borta och hur hanterar Rögle det?

– Och för att ni ska också få mer koll på motståndaren Frölunda har vi intervjuat Frölundaexperten från sajten Raka puckar – Henrik Lehman. Han pratar bland annat om ”Tombola-Frölunda”, om vilket lag som kan gynnas av att det inte är någon publik, och om vilka chanser regerande mästarna har att rubba Rögle.

Välkomna att lyssna.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan