Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

27-åring döms till tre års fängelse för grovt dopningsbrott

Den 27-årige man som misstänkts för grovt dopningsbrott, efter att polisen i en husrannsakan i Ränneslöv hittat cirka 750 000 enheter av dopningsmedel, fälls av en enig tingsrätt. Han döms till tre års fängelse för grovt dopningsbrott och mannen förklarar allt med att han bara är en "målvakt" som hamnat i klorna på tungt kriminella personer.

En 27-årig man har dömts till tre års fängelse för grovt dopningsbrott. Polisen beslagtog en stor mängd anabola steroider och tillväxthormon under en husrannsakan i Ränneslöv.Bild: TT/Polisens förundersökning
LT kunde för några veckor sedan berätta om Laholmspolisens största beslag av dopningsmedel genom alla tider. I samband med husrannsakan i en bostad i Ränneslöv, strax innan jul 2020, hittade Laholmspolisen 750 000 enheter av anabola steroider och tillväxthormon.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen