Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Degerfors tvingas spela i Örebro

Stora Valla får vänta med att bjuda på allsvensk fotboll igen. Degerfors hemmapremiär mot Kalmar FF flyttas till Örebro. Arkivbild.Bild: Tommy Pedersen/TT
Stora Valla har inte mått bra av den senaste tidens nederbörd och kyla. Därför måste Degerfors spela sin första allsvenska hemmapremiär sedan 1997 i Örebro.
Behrn arena är nykomlingens reservarena och under dagen togs beslutet att flytta söndagens möte med Kalmar FF till Örebro.
”Klubbens ledning har, i samråd med a-lagets tränare, tagit beslut om att avvakta med spel på Stora Vallas gräsmatta då det oförutsägbara aprilvädret gjort planen sårbar. Den riktiga hemmapremiären blir mot Djurgårdens IF i den femte omgången. Den samlade bedömningen är att klubben på lång sikt har mest att vinna på att flytta matchen till reservarenan”, skriver Degerfors på klubbens hemsida.
Gå till toppen