Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Insändare: ”Farthindren i Mölle blev en tummetott”

Kerstin Ehlin tycker till om fartdämpande åtgärder på Kullabergsvägen.

Tyvärr verkar Trafikverket ha överskattat många bilförares intelligens. Vi som bor utefter Kullabergsvägen i Mölle hade sådana förhoppningar när vägarbetet satte i gång tidigare i våras och vi fick höra att vägen skulle få vissa avsmalnande partier som skulle innebära att hastighetsgränsen på 30 skulle bli verklighet!
Vi har blivit oerhört besvikna då det finns en liten, liten avsmalning i början på byn men så snart bilen har passerat den så är hastigheten hög igen! Det är precis som i sagan om skräddaren som skulle sy en fin kostym men där slutprodukten blev en "tummetott"!
Utefter vägen bor många barnfamiljer och en hel del husdjur – måste det hända en svår olycka, kanske med dödsoffer, innan vägen åtgärdas? Minns mardrömssommaren förra året då många hemestrare inte tog någon som helst hänsyn till hastighetsbegränsningen!

Kerstin Ehlin, Mölle

Gå till toppen