Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nycklarna bakom BoIS lyckade premiär

Premiärsegern, nästa motståndare och lagkaptenen Philip Anderssons comeback. Där har ni några av ämnena i Landskrona BoIS-podden den här veckan.

I veckans avsnitt analyserar vi BoIS lyckade superettanpremiär mot Värnamo. I nykomlingsmötet fanns ett par riktiga toppar. En av de mest framträdande spelarna var mittfältaren Sumar Almadjed som debuterade på den näst högsta nivån i Sverige. Om hur han upplevde det berättar han i en intervju med Mattias Hjälm och där ger han även en smäktande passning till Landskrona BoIS-poddens Eric Persson...
I nästa match väntar Öster, som BoIS stött på vid ett antal tillfällen de senaste åren. 2018 omgärdades BoIS 5–0-förlust av en läktarskandal, 2019 möttes lagen i superettankvalet och 2020 i svenska cupen. Vi synar Östers lag och förutspår vilken typ av match som är att vänta.
Johan Rapp placerades på bänken i premiären efter en stark försäsong. Eric Persson nämner en potentiell lösning för att få plats med den unge backtalangen i startelvan på sikt.
Mot slutet avhandlar vi också tisdagens U21-match mot Malmö FF, där lagkaptenen Philip Andersson spelade 60 minuter.
Välkomna att lyssna.
Gå till toppen