Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ska HIF sälja vid rätt bud på anfallsstjärnan?

Lagkaptenen Andreas Granqvist var tillbaka fullt ut och Anthony van den Hurk startade säsongen med två mål. Det är två givna ämnen i HIF-podden.
Liksom den oväntade bänkningen av Max Svensson.

Bara två dagar efter senaste avsnittet av HIF-podden kommer nu nästa. Hela poddgänget är samlat för att snacka ned premiären mot Sundsvall som slutade 2–2 efter en sen kvittering från hemmalaget.
Mattias Hjälm gav Marjan Svab, Eric Persson och Sebastian Rönström en hemläxa – att var och en skulle plita ner tre punkter att diskutera. Flera av dem visade sig finnas på allas listor:
– Som Anthony van den Hurks två mål, där det första assisterat av Wilhelm Loeper analyseras extra noga. Är samspelet mellan dessa två HIF:s viktigaste anfallsvapen?
Den nederländske skyttekungen är ett återkommande tema. Hur ska HIF agera om rätt transferbud kommer till sommaren, samtidigt som klubben vill ta sig tillbaka till allsvenskan?
– Andreas Granqvists betydelse. Han spelade hela matchen och det såg inte ut som att han haft en lång tids frånvaro. Men vad händer om han får bakslag? Klarar Ravy Tsouka att vara den sammanhållande länken?
– Jörgen Lennartssons beslut att bänka Max Svensson – vad skickar det för signaler och hur kommer han hantera situationen?
Också i HIF-podden: Straffen som inte var en straff. HIF har tre förstamålvakter när alla är skadefria – går det att hantera det lyxproblemet på ett smärtfritt sätt? Signalen HIF sände till konkurrenterna. Passningsspelet, matchcoachningen, ytterbackarna och nästa match mot passningsorienterade Örgryte... det är ett späckat avsnitt.
Välkomna att lyssna!
Gå till toppen