Annons

Annons

Röglepodden

Analysen – därför kunde Rögle krossa Frölunda

Varför var Rögle så överlägset i kvartsfinalen? Vad väntar nu? Och blir en journalist glad när det blir mål? Det har ni tre heta ämnen som avhandlas i veckans avsnitt av Röglepodden.

Mattias Hjälm, Linus Ahlin och Daniel Rooth

Text

Nyss hemkomna från Göteborg har Daniel Rooth och Linus Ahlin massor av intryck med sig från matcherna som avgjorde kvartsfinalserien mellan Frölunda och Rögle. Tillsammans med Mattias Hjälm analyseras matchserien och trion går på djupet med varför Rögle vann med 20–3 i mål och 4–0 i matcher.

Annons

Poddgänget tar också ett grepp om SM-slutspelet i stort och blickar framåt mot semifinalen som börjar i nästa vecka (notera att speldagarna och semi-upplägget inte var kommunicerat när avsnittet spelades in).

Annons

I slutet svarar trion också på en fråga. En lyssnare undrar hur en journalist uppträder när det blir mål, om han eller hon rycks med och blir glad. Alla tre poddare vittnar om en känslokyla som sällan annars infinner sig i livet.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy