Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Analysen – därför kunde Rögle krossa Frölunda

Varför var Rögle så överlägset i kvartsfinalen? Vad väntar nu? Och blir en journalist glad när det blir mål? Det har ni tre heta ämnen som avhandlas i veckans avsnitt av Röglepodden.

Nyss hemkomna från Göteborg har Daniel Rooth och Linus Ahlin massor av intryck med sig från matcherna som avgjorde kvartsfinalserien mellan Frölunda och Rögle. Tillsammans med Mattias Hjälm analyseras matchserien och trion går på djupet med varför Rögle vann med 20–3 i mål och 4–0 i matcher.
Poddgänget tar också ett grepp om SM-slutspelet i stort och blickar framåt mot semifinalen som börjar i nästa vecka (notera att speldagarna och semi-upplägget inte var kommunicerat när avsnittet spelades in).
I slutet svarar trion också på en fråga. En lyssnare undrar hur en journalist uppträder när det blir mål, om han eller hon rycks med och blir glad. Alla tre poddare vittnar om en känslokyla som sällan annars infinner sig i livet.
Gå till toppen