Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lindab öppnar plånboken – investerar 200 miljoner på Bjärehalvön

Byggkomponentsbolaget Lindab genomför flera tunga investeringar i sin hembygd, bland annat ett nytt huvudkontor i Grevie och ett nytt logistikcenter i Förslöv. Bara i år handlar det om olika projekt för över 200 miljoner kronor. – Det som nu händer på Bjäre är en del av Lindabs största investeringsprogram i bolagets historia, säger koncernchef Ola Ringdahl.

Lindab bygger så det knakar på Bjärehalvön, bland annat i Grevie där bolaget har sitt huvudkontor.Bild: Niklas Gustavsson
Svenskt stål och pragmatiskt affärsmannaskap är en framgångsrik kombination för Lindab som stått stadigt på Bjärehalvön i mer än 60 år. Nu skriver bolaget ytterligare ett kapitel med omfattande investeringar i sin hembygd. Och det handlar inte om något duttande med bläckpennan, utan färgsättning med en hel spann målarfärg som ska lägga grunden för en effektivare produktion och försäljning av ventilationsutrustning och andra byggrelaterade produkter.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen