Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Märkligt kuvert startade insats i polishuset i Helsingborg

Polishuset i Helsingborg fick in vad man först betecknade som ett farligt föremål på torsdagseftermiddagen. Klockan 14.15 startade man centralt i region Syd en undersökning, men innehållet i kuvertet visade sig varken vara explosivt eller giftigt.

Patric Fors som är presstalesperson för polisen i region Syd berättade vid 15-tiden att föremålet skulle kontrolleras av personer med olika kunskaper.
– Allt möjligt kommer in till receptionen. Vi är osäkra på vad det här är men vi har inga planer på att utrymma polishuset, sa han då.
Händelsen i polishuset uppmärksammades av en person som tipsade HD.
Vid 16-tiden var det klart att det handlar om ett kuvert med narkotikaklassat preparat. Hur stor mängd det handlar om uppger inte ledningscentralen. Men det har inte inneburit någon fara för personer i polishuset. Kuvertet undersöktes och på fredagsmorgonen är ärendet nerlagt.
Gå till toppen