Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rögle börjar med två hemmamatcher i semifinalen

Nu är det klart att Rögle inleder semifinalspelet på hemmais – och att de två första matcherna spelas i Catena arena.

Mer Röglejubel i semifinalen?Bild: MICHAEL ERICHSEN
Kvartsfinalerna avgörs i bäst av sju matcher, men av coronaskäl är semifinalserien kortad till bäst av fem. Under torsdagen gick Rögle ut med hur upplägget kommer att se ut.
Match ett och två spelas i Catena arena nästa fredag och lördag (23 och 24 april). Därefter spelas match tre och fyra på bortais måndag 26 april och tisdag 27 april. Med andra ord: precis som i kvartsfinalen är det upplagt för fyra matcher på fem dagar. Blir det en femte och avgörande semifinal spelas den i Ängelholm torsdagen den 29 april.
Nu återstår bara att se vilket lag Rögle får möta. Allt talar för att det blir vinnaren i serien mellan Skellefteå och Luleå (där Luleå leder med 2–1 inför torsdagens match). Det enda som kan kullkasta de planerna är om Leksand vänder 0–3 till 4–3 mot Örebro – då blir det i stället Leksand.
Fakta

Rögles semifinaler

Fredag 23/4, kl 19:00: Rögle BK – ej klart

Lördag 24/4, kl 15:15: Rögle BK – ej klart

Måndag 26/4, kl 20:00: ej klart – Rögle BK

Tisdag 27/4, kl 20:00: ej klart – Rögle BK

Torsdag 29/4, kl 20:00: Rögle BK – ej klart

Källa: roglebk.se

Gå till toppen