Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Test: Vegetariska korvar för utflykten

Grill- och utflyktssäsongen närmar sig och utbudet av vegetariska korvar är större än någonsin. Vi har testat åtta olika sorter med varierat innehåll. Vissa passade bättre att steka i panna än att lägga på grillen.

Korv med bröd är poppis på utflykten. Många föredrar en vegetarisk variant.Bild: Erik Nylander/TT
Nu när vi står inför den varmare årstiden, och smittrisken fortfarande är överhängande, väljer många att umgås utomhus. Och när det gäller matsäck är det inte mycket som slår klassisk korvgrillning. Förr kunde man till nöds hitta någon enstaka sojakorv som alternativ till den med kött i. I dag har större mataffärer ofta flera vegetariska sorter, både kylda och frysta.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen