Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Krika bygdeskola redo för Vi i femman

Krika bygdeskolan ska för första gången vara med i Vi i femman. De är just nu bland de åtta bästa i norra Skåne. Hela klassen har klarat den första uttagningen och är nu taggade inför nästa omgång på tisdag.

Krika skolans klass 5 är vidare i Vi i Femman. Längst fram Gustav Kruse och Elvira Mattsson som ska representera skolan. Stående främre raden från vänster: Elliot Ljungkvist Berg, Samuel Lundberg, Mari Linder, Signe Gilbertsson, Vilja Bäck, Johannes Mårtensson, Leon Persson och Tage Sjunner. Bakre raden från vänster: Wilma Blomqvist, Ebbe Djerf, Maja Hjalmarsson, Jan Bieniek, Oden Nordsund. Malva Häggberg saknas på bild.Bild: Stefan Ed
Solen lyser på den idylliska skolgården i Krika, en bit söder om Klippans tätort. I en av skolsalarna laddar man nu för att möta Errarps skola från Ängelholm i kvartsfinal i den klassiska kunskapstävlingen Vi i femman. Två elever har valts ut för att representera klassen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen