Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Danska gästerna försvann under pandemin

När Lars och Marie Tydinger tog över Klåveröds vandrarhem år 2018 var det med sikte på tre, fyra år. Nu har den tiden gått, de ska sluta och ser tillbaka på en rolig resa. Men även en utmanande sådan, med tanke på att danskarna uteblivit i pandemins spår.

2018 tog Marie och Lars Tydinger över driften av Klåveröds Vandrarhem efter Göran och Ann Sarner som startade vandrarhemmet 2011. Nu ska de sluta och Stiftelsen Skånska Landskap, som äger själva fastigheten, söker ny arrendator.Bild: Linnea Bergkvist
Det var 2018 som Lars och Marie Tydinger tog över driften av Klåveröds vandrarhem efter Göran och Ann Sarner. Nu ska de sluta och överlåta rörelsen till någon som vill driva den vidare. Själva fastigheten ägs av Stiftelsen Skånska Landskap som nu söker ny arrendator.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen