Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Stalker bröt sig in hos Taylor Swift

Taylor Swift har haft inbrott i sin lägenhet av en stalker. Arkivbild.Bild: Evan Agostini/AP/TT
En man som stalkar popstjärnan Taylor Swift har brutit sig in i hennes lägenhet i New York, uppger polisen. Han greps för olaga intrång och släpptes senare efter att ha lovat att dyka upp vid en eventuell rättegång.
Swifts lägenhet ligger i området Tribeca på Manhattan. Enligt New York Daily News har mannen dykt upp och ringt på hos popstjärnan vid ett antal tillfällen det senaste halvåret. Det är inte känt om Swift varit hemma vid något av tillfällena.
Det är inte första gången den 31-åriga stjärnan förföljts av obehagliga män. 2019 greps en man efter att ha haft siktet inställt på Taylor Swifts hem på Rhode Island. Mannen hade med sig verktyg och ett baseballträ i aluminium. Swift har sagt i intervjuer att hon fruktar för sin egen säkerhet och har använt sig av ansiktsigenkänning vid konserter för att upptäcka eventuella stalkers.
Gå till toppen