Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Han kommer spela i allsvenskan förr eller senare”

Kevin Jensens form, Melker Heiers mål, ett svåranalyserat Öster-mål och framåtblick mot BoIS nästa match – där har ni hållpunkterna i Landskrona BoIS-podden.

Efter segern i nykomlingsmötet i premiären tog BoIS en tung pinne på stopptid i Växjö. Poängräddare blev inhopparen Melker Heier och det målet kan nog betyda mer än en siffra för Heier och inte minst för hela BoIS. När två omgångar är spelade är det bara Gais som tagit full pott.
I veckans avsnitt av Landskrona BoIS-podden går vi igenom ett antal nyckelpunkter för slutresultatet:
– Vad gick snett direkt när andra halvlek startade och vilka bär på ansvaret för att Öster kunde ledningen på det sättet? Sekvensen visar sig vara långt mer svåranalyserad än man kan tro vid första ögonkastet.
– Vilken effekt fick alla byten tränarna Billy Magnusson och Max Mölder gjorde för att nå en kvittering? Vem är denne poängräddare Melker Heier?
– Kevin Jensen och Filip Olsson är BoIS två guldklimpar och de uppvisar olika formkurvor – vad kan det bero på?
I nästa match har BoIS Akropolis hemma. Akropolis slutade femma som nykomling i superettan i fjol, och till den här säsongen har spelare som John Alvbåge, Astrit Ajdarevic och Daniel Larsson anslutit. Här finns också Andrew Stadler som en gång i tiden spelade för just BoIS innan han drog norrut till Östersund.
Men Akropolis nådde ”bara” oavgjort hemma mot Brage och senast klar förlust borta mot AFC Eskilstuna. BoIS mötte Akropolis borta så sent som 7 mars i en betydelselös sista gruppspelsmatch i svenska cupen. Då vann BoIS med 2–0 efter mål av Robin Hofsö och Filip Olsson.
Hur ska BoIS ställa upp mot Akropolis? Ett svar kommer i podden.
Välkomna att lyssna.
Gå till toppen