Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Semifinal mot Skellefteå – nu blir det rock'n'roll-hockey

Hur är läget i Rögle inför SM-semifinalen? Vad är det för motstånd som väntar? Och vad säger Sanny Lindström? Det är lite av innehållet i veckans avsnitt av Röglepodden.

Semifinal mot Skellefteå, det är vad som väntar Rögle med start på fredag. Spelarna och ledarna har börjat uppladdningen – och det gör Röglepodden också i veckans avsnitt. Vi synar motståndet, letar likheter och skillnader mellan lagen och försöker plocka fram Skellefteås styrkor och svagheter.
Linus Ahlin har besökt träningarna de senaste dagarna och tar med sina intryck från Catena arena. Där sprang han på Cmore-experten Sanny Lindström, som bjuder på sina tankar om den här semifinalen.
I slutet blir det högläsning från veckans roligaste mejl också – från en supporter som tror att han feberdrömmer med sockerdricka i näsan.
Gå till toppen