Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Träd faller över vägarna kring Kågeröd och Röstånga

Blåsten gör att det faller träd över vägarna i det inre av nordvästra Skåne.

Under förmiddagen har Trafikverket fått rycka ut vid minst tre tillfällen för att plocka bort träd som fallit över de mindre vägarna i norra Svalöv och södra Klippan.
Värst är kanske situationen på väg 13 strax norr om Röstånga där ett träd blockerar delar av vägbanan. Där räknar Trafikverket med att vägen ska vara framkomlig igen vid 12.30-tiden.
På en mindre väg söder om Kågeröd, väg 1225, har också ett träd fallit över vägen. Också där räknar Trafikverket att vara klara klockan 12.30.
På vägen mellan Stenestad och Kågeröd har ytterligare ett träd ställt till det för trafiken. Där räknar Trafikverket med att det åter ska vara full framkomlighet vid klockan 12.45.
På väg 110 söder om Ekeby har en del av ett tak från en byggnad blåst ut på vägen och blockerar framfarten för trafiken. Det ska vara borta klockan 13.30 hoppas Trafikverket.
Gå till toppen