Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Toppföreläsare när näringslivsdagen gör comeback

Efter tre år i träda återupplivas konceptet med näringslivsdag i Laholms kommun. Fyra föreningar står bakom och kommunen tillsammans med bankens stiftelse är huvudsponsorer. Temat är: Vad är det som gjort det omöjliga möjligt i Laholm.
– Det är ett fantastiskt roligt projekt. Det finns bara positiva saker i det här, säger Marianne Erlandsson, ordförande i Made in Laholm och projektledare för näringslivsdagen.

Peter Severin Larsson, näringlivschef i Laholms kommun, Birgitta Persson, ordförande i Offensiva Laholm, Marianne Erlandsson ordförande i Made in Laholm, Gert-Ove Olsson, ordförande Laholms Sparbanks utvecklingsstiftelse, Sara Linnarsson, ordförande Winnet Laholm och Sara Paulsson, ordförande Attraktiva Laholm samlade pressen för att berätta att näringslivsdagen i Laholms kommun gör comeback.Bild: Johan Wilmarstrand Jönsson
Det har inte arrangerats någon näringslivsdag i Laholms kommun sedan 2018. Då var det Laholms kommun som stod bakom. Nu är det istället fyra föreningar som arrangerar tillsammans och det är Made in Laholm, Winnet Laholm, Attraktiva Laholm och Offensiva Laholm.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen