Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man påkörd – smitare gripen

En man i 55-årsåldern greps på söndagen misstänkt för att ha orsakat en smitningsolycka, där en man skadades. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
En man i 55-årsåldern greps på söndagen misstänkt för att ha orsakat en smitningsolycka, där en man skadades, rapporterar Jönköpings-Posten.
— Personen ska ha blivit påkörd och läget verkar vara mycket allvarligt, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik till tidningen.
Strax före klockan 12.30 larmades polisen till en mindre väg i Åkarp, öster om Jönköping. Väl där hittades den skadade mannen.
Någon förare som orsakat olyckan syntes inte till på platsen. Men med hjälp av vittnesuppgifter kunde polisen spåra en bilägare till hans adress.
– Skador på bilen tyder på att den varit med om en olycka, säger Agnevik.
Bilen har tagits i beslag för teknisk undersökning.
Polisen kunde på kvällen inte berätta för TT om den gripne mannen har anhållits, och Region Jönköping kan inte säga hur illa skadad den påkörde mannen är.
Gå till toppen