Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Brand i radhus i Göteborg – bostad helt nedbrunnen

Ett radhus i Göteborg brann ner under natten. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
Ett radhus i Hisings-Backa i Göteborg har brunnit ner under natten mot måndagen. Larmet inkom klockan 01.46. När räddningstjänsten kom till platsen var branden fullt utvecklad och de gick in med rökdykare, men ingen befann sig i huset.
– En bostad är nedbrunnen. Det har funnits personer i anslutning till bostaden, men alla har tagit sig ut och har undersökts av ambulans, men behövde inte föras till sjukhus för vård, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson.
Ytterligare en bostad som ligger i anslutning till radhuset har fått vissa rökskador och vattenskador. Platsen kommer att spärras av och polisen har inlett en utredning om mordbrand.
– Det är okänt vad som har startat den här branden och det kommer att göras en teknisk undersökning för att klargöra det, säger Anna Göransson.
Gå till toppen