Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Donnez får godkänt av Zelmerlöw

Donnez gör succé med sina livesändningar som fått över två miljoner visningar. Perstorpsbandet räknas som ett av landets mest framgångsrika band just nu och deras rykande färska album "Alla dar i veckan" toppar den svenska topplistan.

Donnez är aktuella med ett nytt album. Låten "Hon ville ha Måns" har fått stor uppmärksamhet.Bild: Pressbild: Jörgen Lundh
Donnez kör livesändningar varje tisdagskväll och har under det gångna året fått en rekordpublik digitalt. Dansbandet är aktuella med sitt senaste album "Alla dar i veckan" där öppningsspåret ”Hon ville ha Måns” fått huvudpersonen Måns Zelmerlöws gillande. Låten är svängig och handlar om hur det kan gå när man byter ut bilden i kontaktannonsen, till superstjärnan Måns Zelmerlöv istället för sin egen. Låten har på bara några dagar streamats i rekordfart och kapellmästaren Donne Laitila är nöjd.
– Det är en fantastiskt bra låt och en rolig och underfundig text som sätter sig. Vi gillar den väldigt mycket. Och extra kul att huvudpersonen också uppskattar låten, säger Donne i ett pressmeddelande.
Redan dagen efter skivsläppet gjorde Zelmerlöw ett inlägg på Instagram där han skriver: ”Det kan vara den bästa sången som gjorts 2021. Har du inte hört den än, lyssna”.
Dansbandsexperten Thomas Deutgen har skrivit låten tillsammans med Henrik Sethsson och Lars Blomkvist.
– Jag ville göra en kul text på datingtemat, men få till en twist. Då kom jag på att byta ut bilden i annonsen mot någon kändis. Zelmerlöw kändes given. Sedan gick det av bara farten och texten till ”Hon ville ha Måns” blev klar på bara någon timme, skriver Deutgen i pressmeddelandet.
Gå till toppen