Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HIF-podden: ”Han är bäst i serien”

En spelare har imponerat extra mycket. Och Kalle Joelsson och Charlie Weberg har kommit in och varit bra. Ett annat ämne i veckans avsnitt är skadorna på nyckelspelare.

HIF vann mot AFC Eskilstuna med 1–0 och är fortsatt obesegrat i superettan. I startelvan saknades målvakten Anders Lindegaard och lagkaptenen Andreas Granqvist. Och redan i den sjätte minuten tvingades anfallaren Anthony van den Hurk utgå.
I veckans avsnitt av HIF-podden pratar vi om de tre nyckelspelarnas aktuella status och möjligheter till spel i nästa match, på söndag borta mot Brage. Kanske ska alla tre rent av vilas även om det skulle vara så att någon/några/alla hinner bli spelklara?
Kalle Joelsson kom in mot Jönköpings Södra, fick fortsatt förtroende mot AFC Eskilstuna och höll nollan igen. Det här får Marjan Svab att fundera om det är så att HIF behöver fatta ett obekvämt beslut framöver?
Liksom Kalle Joelsson har Charlie Weberg kommit in och varit bra. Men det finns lättare uppgifter än att konkurrera med svenska landslagets lagkapten. Så hur ska HIF tänka här?
Och vem är det egentligen som är bäst i serien som rubriken hävdar?
Alla svar finns att lyssna till. Vi säger välkomna att göra det.
Gå till toppen