Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Meghan skriver barnbok om Harry och Archie

Meghan Markle har skrivit en barnbok inspirerad av hennes make prins Harrys relation till sonen Archie.Bild: Penguin Random House via AP/TT
Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, har skrivit en barnbok som kommer ut i början av juni. Boken är inspirerad av hennes make prins Harrys relation till parets son Archie.
”'The Bench' föddes ur en dikt som jag skrev till min make på fars dag, månaden efter att Archie föddes”, skriver hertiginnan i ett uttalande via parets stiftelse.
Bokens syfte är att ”fånga värmen, glädjen och trösten i förhållandet mellan fäder och söner i alla samhällsskikt”. Meghan skriver vidare att hon ”hoppas att den tilltalar alla familjer, oavsett familjetyp, lika mycket som den tilltalar min”.
Sonen Archie fyller två år på torsdag och till sommaren kommer parets andra barn som hertigparet under den omtalade intervjun med Oprah Winfrey avslöjade är en flicka.
Gå till toppen