Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Uppgifter: Messis lunch under utredning

Barcelonas storstjärna Lionel Messi och några av hans lagkamrater kan vara i blåsväder. Detta då La Liga har startat en utredning för att undersöka om det bröts mot några covid-19-regler i samband med att den argentinske storstjärnan under måndagen bjöd in till lunch i sitt hem i Castelldefels, utanför Barcelona, rapporterar ESPN.

Leo Messi.Bild: Joan Monfort/AP/TT
Enligt medier i Katalonien undersöker även lokala myndigheter huruvida tillställningen kan ha brutit mot några regionala restriktioner. I Katalonien tillåts för tillfället endast grupper om sex personer att träffas, oavsett om det är inomhus eller utomhus.
Enligt uppgifter till ESPN ska spelarna, och deras partners, ha varit utomhus och suttit vid separata bord för att hålla avstånd, men La Liga vill alltså ändå undersöka omständigheterna.
Barcelona är trea i La Liga med fyra omgångar kvar och tar på lördag emot serieledaren Atlético Madrid, som är endast två poäng före i tabellen. El Clásico-rivalen Real Madrid är tvåa i tabellen, också två pinnar bakom Atlético.
Gå till toppen